Otvírání silnic 2012 – odložení termínu

Člověk míní, sv. Petr mění a meteorologové s tím nic nenadělají! Vyčkávání organizátorů do poslední chvíle nepřineslo zásadní obrat v nepříznivé povětrnostní situaci… S ohledem na povahu našich strojů „otvíratelů“ a s reálným výhledem na ne zcela komfortní a pohodovou jízdu v očekávaných podmínkách (teplota jen lehce nad nulou pana Celsia, nárazový vítr a sněhové přeháňky), se tudíž stanovený termín „Otvírání silnic 2012 na velikonoční způsob“ odkládá. Náhradní datum a čas konání akce budou v nejbližších dnech ujednány sborem radostínských motoexpertů a posléze zveřejněny na tomto webu.

Účastníkům nedočkavším, čili tzv. „nadržencům“, kteří by přesto vyrazili na vlastní pěst romantickým podhůřím Železných hor, přejeme minimum srážek jakéhokoliv skupenství, štěstí, pevnou vůli, zdraví a kvalitní běžkařské hůlky k případnému pomocnému odpichu v kopcích!

Připomenutí na okraj: 14. a 15. 4. 2012 (sraz ráno v 9:00 před chalupou Kučerových v Radostíně) se naše o.s. zúčastní dobrovolnické akce „Čistá Vysočina 2012“ (více informací). Připojte se také a pomozte zkulturnit své životní prostředí úklidem odhozených odpadků podél silnic! Doufejme, že počasí bude tentokrát vlídnější…

Odpovědět