Obnovení radostínského sportovního Víceboje

V rámci bohatého programu letošního třetího ročníku Radostínského kulturního léta 2012 jsme si pro vás připravili obnovení legendárního „Radostínského Víceboje“, pořádaného mezi lety 1994 – 2004 nestorem zdejších sportů, panem architektem Petrem Kučerou a jeho rodinou. Sportovní klání bude rozloženo do dvou víkendových dnů, respektive na sobotu 7. července a na neděli 8. července 2012, a je určeno pro děti a mládež ve věku od 4 do 18 let. Jednotlivé soutěžní disciplíny budou rozděleny podle věku účastníků (jízda na kole, sprint, vytrvalostní běh, skok z místa, hod granátem, dovednostní úkoly, atd.).

Prosíme zájemce a jejich rodiče o včasné nahlášení účasti Soně Pospíchalové, a to do pátku 6. července 2012.

V sobotu 7. července začínáme v 9:00 h „na Placu“ v Radostíně – s sebou kolo, či dětskou odstrkovací „motorku“, helmu, sportovní oblečení, pití, svačinu, startovné 20 Kč.

V neděli 8. července proběhne v rámci Radostínského Létodání od 14:00 h slavnostní vyhlášení výsledků Víceboje a předání cen vítězům.

Případné sponzorské dary a věcné ceny pro malé sportovce jsou vítány, rovněž budeme rádi za jakoukoliv výpomoc rodičů !!! Účast soutěžících na vlastní nebezpečí.

Těšíme se na vás !!!

Odpovědět