Pozvánka na RADOSTÍNSKÉ KOLOVÁNÍ 2012

Naše občanské sdružení si Vás dovoluje pozvat na III. ročník závodu pro zdatné i zcela sváteční cyklisty !!!

Trasa „Radostínského Kolování“ vede po klidných silničkách, polních a lesních cestách. Projeďte se s námi krásnou krajinou Žďárských vrchů a pokochejte se zachovalými ukázkami tradiční rázovité horácké architektury !

Startujeme společně v sobotu 21. července 2012 v 10:00 h u radostínské kapličky sv. Rosalie

Trasa:  Radostín – Kadov – Medlovský rybník – Fryšava – Cikháj – Radostín (cílová rovinka pro závodníky je připravena před hostincem „U Janečků“ na Kadově, nezávodící účastníci Kolování si zvolí rychlost a délku trasy dle svých vlastních schopností, celková délka 43, 553 km)

Zápis před startem, způsob značení trasy:  přihlášení účastníci obdrží závodní číslo, identifikační stužku na kolo a originální mapku se slosovatelným ústřižkem (startovné 20 Kč), v terénu bude trasa vyznačena pomocí barevných fáborků (Radostín – Kadov: červené, Kadov – Radostín: modré), případně transparentními barevnými šipkami na povrchu vozovky (odbočky a křížení polních a lesních cest)

Doporučujeme horská a trekingová kola, otcové zakladatelé „Procházkova memoriálu Račín 84″ mají povoleny běžky. Závod se koná na vlastní nebezpečí, jezděte s cyklistickou helmou, náhradní duší, mobilním telefonem, dodržujte pitný režim, ale pamatujte, že alkohol za řidítka rozhodně nepatří !!!

Zakončení:  v 19:30 h na radostínském obecním „Place“ (za budovou obecního úřadu), kde proběhne slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen, poté bude od 20:00 h následovat taneční zábava s bohatou tombolou (k poslechu a tanci zahraje hudební skupina Duben)

Těšíme se na Vaši hojnou účast !!!

Odpovědět