Mikulášsko-Vánoční jarmark v Hlinsku

Dne 1. 12. 2012 se v historické části města Betlém a na prostranství před Orlovnou, v době od 8.30 do 16.00hod. uskuteční, v rámci projektu Zdravé město a Místní agenda 21,

MIKULÁŠSKO – VÁNOČNÍ JARMARK

Vzhledem k zaměření jarmarku zde bude k vidění mnoho výrobců a prodejců tradičního vánočního zboží, čerstvě pražená káva, trdelník, cukrovinky, ručně vyráběné produkty z oblasti keramiky, oděvnictví, dřeva a ostatních přírodních materiálů.

Po celou dobu jarmarku bude pro návštěvníky připraveno rozmanité občerstvení, které zde bude zajišťovat Česká hasičská jednota Hlinsko a pro děti je připravena pravá mikulášská nadílka.

Součástí jarmarku bude po čtvrté hodině odpolední Adventní koncert v podání žáků Základní umělecké školy v Hlinsku a slavnostní rozsvícení vánočního stromu.

Všichni jste srdečně zváni.

Naše spojka z infocenta dodává: V průběhu celého jarmarku (8:30 – 16:00) budeme mít otevřeno také v infocentru s expozicí dřevěných hraček z Hlinecka. V tentýž den začíná v Městském muzeu výstava modelů autíček „Hračky našich tatínků“ ze soukromé sbírky.

Odpovědět